Najuspješnija kompanija u Srpskoj Rafinerija ulja Modriča

Bez autora
Mar 29 2012

Rafinerija ulja Modriča najuspješnije je gospodarsko društvo u Republici Srpskoj za 2011. godinu u izboru koji je deveti put organizirala Gospodarska komora Republike Srpske. Rafinerija je proglašena i najboljom u kategoriji za najuspješnije veliko društvo, dok su na drugom mjestu tvrtke Marbo iz Laktaša i Hemofarm iz Banje Luke. Ova kompanija u prošloj godini znala je iskoristiti prednosti Nestro grupacije i 50 posto ostvarene proizvodnje je izvezla, pri čemu se otvorila prema novim tržištima. Manifestacija "Izbor najuspješnijih u gospodarstvu Republike Srpske", koja je sinoć održana u Banjoj Luci, najbolji je način za promociju pozitivnih gospodarskih kretanja i mora biti poticaj gospodarstvenicima iz Srpske.

Najuspješnija kompanija u Srpskoj Rafinerija ulja ModričaRafinerija ulja Modriča najuspješnije je gospodarsko društvo u Republici Srpskoj za 2011. godinu u izboru koji je deveti put organizirala Gospodarska komora Republike Srpske.

Rafinerija je proglašena i najboljom u kategoriji za najuspješnije veliko društvo, dok su na drugom mjestu tvrtke Marbo iz Laktaša i Hemofarm iz Banje Luke.

Direktor modričke Rafinerije Pero Dugić rekao je da je ova kompanija u prošloj godini znala iskoristiti prednosti Nestro grupacije i da je 50 posto ostvarene proizvodnje izvezla, pri čemu se otvorila prema novim tržištima.

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Željko Kovačević rekao je da je manifestacija "Izbor najuspješnijih u gospodarstvu Republike Srpske", koja je sinoć održana u Banjoj Luci, najbolji način za promociju pozitivnih gospodarskih kretanja i da mora biti poticaj gospodarstvenicima iz Srpske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik